Bewustwording

Bewustwording · 12. augustus 2019
Het aantal mensen met burn-out klachten neemt toe, zo staat in de volkskrant. We zitten nu op ruim 16% van de werkende mensen. Voorkom een burn-out door de voortekenen te herkennen
Bewustwording · 10. maart 2019
Iedereen is bijzonder, iedereen heeft een talent. Behalve jij. "Ooit val ik door de mand, ik ben niet slim genoeg." Dus je bouwt een muurtje om je heen, om jezelf te beschermen tegen afwijzing en pijn. Achter dat muurtje is het veilig, geen oordeel van anderen.

Bewustwording · 01. maart 2019
Angst voor autorijden, spreken tijdens een vergadering, op een vreemde afstappen, alleen naar een feestje gaan, een vriendin aanspreken op vervelend gedrag. We hebben allemaal onze niet-favoriete bezigheid. Van de gedachten eraan krijg je al zweethanden! Laat jij je angst bepalen wat je wel en niet doet?
Bewustwording · 18. februari 2019
Ik ging naar de sauna en ik miste mijn telefoon. Ik moest al minstens tien dingen onthouden, om na mijn sauna bezoekje op te zoeken,..

Bewustwording · 31. januari 2019
Wil jij iedere dag gelukkig zijn? Vergeet het maar. Dat gaat je niet lukken, lukt mij ook niet. En het toch proberen? Dat is echt mega vermoeiend, dus begin er niet aan. Het heeft te maken met accepteren, lees hier wat ik bedoel.
Bewustwording · 25. januari 2019
Ouderschap.. Iedereen doet het, dus jij kan het ook. Maar hoe doet iedereen dat toch? Hoe krijg je het toch voor elkaar om al die ballen hoog te houden en hoe beweeg je mee met die veranderende prioriteiten? Jonge kinderen, je relatie, vrienden, baan.. Hoe blijf je jezelf?

Bewustwording · 04. januari 2019
Goede voornemens waarmaken? Je houd ze beter vol als je ze start vanuit een positieve intentie. Hoe je dat doet? Volg deze 4 stappen!
Bewustwording · 20. december 2018
Je moet je eigen boontjes doppen. Je moet je partner steunen. Je moet.. We hebben soms hoge verwachtingen van onszelf en van anderen. Hoe kun je verwachtingen meer loslaten?

Loslaten van je zelfbeeld
Bewustwording · 27. november 2018
Positief zelfbeeld? Negatief zelfbeeld? Je zelfbeeld is toppunt van een vicieuze cirkel. Je faalt een keer op een examen. Je vind jezelf daardoor dom. Vervolgens zal je nooit een nieuwe opleiding volgen, want je vindt jezelf daar te dom voor. Nieuwe kennis ga jij uit de weg, want wat als ... En zo versterken je gedrag en je zelfbeeld elkaar. Is het onontkoombaar?
Bewustwording · 23. november 2018
Hoeveel geduld heb jij in de supermarkt? Mensen die niet doorlopen, huilende kinderen, rij voor de kassa... Je geduld wordt flink op de proef gesteld. Ligt het aan anderen of zitten we vooral onszelf in de weg?

Meer weergeven