Ik ben gewoon Josette

Intuïtief coach & Psycholoog


Een doorzetter, positief en sterk zo omschreef ik mijzelf een aantal jaar geleden. Maar eigenlijk wist ik niet wie ik was en wat ik wilde. Ik was erg gesloten en had een muurtje om mij heen gebouwd, zodat niemand te dichtbij kon komen. Dingen met gevoel en zelfliefde vond ik dikke onzin en vooral aanstellerij!

Als verrassing klopte een burn-out op mijn deur. Niet omdat ik heel veel werkstress had, maar doordat ik niet luisterde naar mijzelf en mijzelf niet kende. Ik deed te lang alsof ik iemand was.

 

Al sinds ik kan schrijven houd ik dagboeken bij. Door veel te schrijven ben ik veel bewuster geworden. Wat houd mij nu echt bezig? Waar krijg ik wel energie van, waarvan niet?

De periode voor en tijdens mijn burn-out schreef ik veel in mijn dagboek. Met mijn vrienden deelde ik mijn sombere buien niet, ik wilde geen zeikerd zijn. Ik had ik veel steun aan het schrijven. Mijn verhaal kwijt kunnen zonder oordeel van iemand anders. Tenminste dat dacht ik. Er zat een dik vet oordeel in mijn verhalen die ik opschreef. Dat oordeel kwam van mijzelf. Ik zag dat niet. 

 

Wat ik niet had, was iemand die terug schreef en zei dat ik wel wat liever mocht zijn voor mijzelf. Ik miste iemand die mij een spiegel voorhield en eerlijk tegen me was. Er was niemand die mij uitdaagde om mijn dromen nog verder uit te schrijven en om mijn onzekerheden echt aan te kijken.

 

Als online coach ben ik dat dagboek dat terug praat. Als online coach oordeel ik niet, maar laat ik je wel zien hoe het anders kan. De schrijfsessies wisselen we af met skype gesprekken. Met deze magische combinatie krijg je waardevolle inzichten voor een leven vol vertrouwen. Wil jij loskomen van negatieve gedachten, beter in je vel zitten en doen waar je energie van krijgt?? 

 


Coachen

Coach Gewoonjosette

Jij hebt een muurtje om jezelf heen gebouwd, want dan ben je minder kwetsbaar. Toch zit ie je soms in de weg.

Ik ben een intuïtief coach, dat wil zeggen dat ik mijn intuïtie inzet  tijdens het coachen. Ik zie de persoon die jij bent voor je muur, maar ook wat er zit achter die muur. Ik help jou om meer in contact te zijn met jezelf en jouw intuïtie. 

Coach gewoon josette

Spiritualiteit

Spiritualiteit gewoon josette

Zweefteef!? Spiritualiteit betekent voor mij niks meer dan bezig zijn met de vragen Wie ben ik? Wat kan ik? en Wat wil ik? 
Mediteren helpt mij bewust te worden van wie ik ben, wat ik voel en wat er nu is.

 

Dit deel ik in mijn blogs.

Spiritualiteit gewoon josette

Sporten

Sport gewoon josette

Ik hou van dansen en wielrennen, ik doe dit wekelijks. Door met mijn lichaam bezig te zijn, krijg ik rust in mijn hoofd en kan ik echt ontspannen. Daarnaast voel ik mij gezond als ik lekker heb gesport. Ik vind sporten echt leuk, als je maar een sport doet die bij je past!

Wie ben ik? Gewoon josette


We zijn allemaal gewoon. We zijn allemaal uniek.


Achtergrond

In 2016 heb ik de NOBCO erkende opleiding intuïtief coachen gevolgd bij IMC Mensontwikkeling. Twee punten die ik hieruit heb gehaald zijn zingeving en bewustwording. Twee brede begrippen, maar volgens mij heel belangrijk voor het ervaren van rust en geluk.
Omdat ik het belangrijk vind om mijzelf te blijven ontwikkelen en verdiepen in het mooie vak coachen, volg ik momenteel De nieuwe coachopleiding.

 

Na afronding (in 2012) van mijn opleiding Psychologie aan de Radboud universiteit heb ik een aantal jaar gewerkt als adviseur/ coach bij het UWV. Hier heb ik veel geleerd op gebied van coachen, online coachen en workshops geven. Na verloop van tijd merkte ik dat ik meer voldoening haal uit innerlijke groei en schrijven. Ik ben hier achter gekomen via de harde les van een burn-out. Zodoende richt ik mij hier nu ook op in mijn eigen bedrijf Gewoonjosette. 

 

Ik heb mijn bedrijfsnaam GewoonJosette zo gekozen omdat als ik het kan, kan jij het ook. Ik was vroeger een harde chick die alleen vertrouwde op haar verstand. Nu maak ik keuzes vanuit mijn hoofd en hart. Als ik contact kan maken met mijn gevoel, kan jij het ook. Als ik mijn geluk kan vinden, kan jij het ook. 

Online coach - Gewoonjosette

Online coach | Lifecoach | Intuïtief coach | E-coach | Coach | Spiritueel coach